Velvetine Styling Cream

Article code: ICU005
€32,75
Add to cart
Delivery time: Ordered on working days before 17:00, shipped the same day
Gratis verzending vanaf €35
  • Overview
  • Frizz? What frizz? Only well defined, lusciously full curls here, my friend. This rich and silky curl activator makes your hair soft, bouncy, and elastic whilst nourishing and protecting. So that’s no greasiness and no crispiness. And definitely no frizz.
  • Details
  • Specs

Reviews

5 stars based on 6 reviews

k
17 May 2023
Kosha
Geweldige crème! Normaal best wel veel pluis en dat is helemaal weg wanneer ik de crème in doe. En hij ruikt ook nog is heerlijk!!
s
07 Sep 2022
Sarah
Wat een fijne producten, ruiken daarnaast ook nog eens heerlijk. De levering verliep ook snel, netjes verpakt met een sampel erbij. Zeer tevreden over zowel de producten als over bedrijf zelf.
d
19 Apr 2022
Dham
Het beste voor krullend haar!
Mijn favorieten zijn de velvetine styling cream en de conditioner voor krullend haar. Het blijft mooi in model zitten en mijn haar wordt niet droog!
f
12 Apr 2022
Fatima
Top!!

Super fijn product waar je op dagbasis weinig van nodig hebt, kan er lang mee doen.
m
21 Mar 2022
Martine
Het is een fijn product, doet wat het moet doen. De service is ook uitstekend! Door mijn eigen fout was er een probleem met de levering maar dat werd snel en heel goed opgelost.
l
05 Jan 2022
Lara
Dit is het eerste product wat mijn krullen temt en mooie krul definitie geeft!! Zowel de velvetine als de potion zijn echt amazing. Kan het iedereen met pluizige krullen aanraden!

Follow us @insidershair