Cool Brown Colour Mask

Artikelnummer: ICL006
Lieferzeit: Bestellt vor 17:00 Uhr, Versand am selben Tag.
Gratis verzending vanaf €35
  • Überblick
  • Sie hätten gerne einen kühlen Farbton, aber werden die warmen Schattierungen einfach nicht los? Sie können auf uns zählen.
  • Details
  • Specs

Bewertungen

4,6 Sterne, basierend auf 5 Bewertungen

m
05 Jan 2022
Marle
Mijn haar is heel mooi bruin assig met grijstinten! Ik ben helemaal blij ermee en het ruikt geweldig!
e
04 Jan 2022
Elaine
Ik had het masker cool brown besteld voor de warme tint in mijn bruin haar en dit masker maskeert dit gewoon precies hoe ik gehoopt had maar niet verwacht ben er ontzettend blij mee!
y
24 Dec 2021
Yent
Ik heb mijn bestelling 's avonds rond 22.00 geplaatst. Ik zag dat een bestelling voor 17.00 dezelfde dag zou worden verzonden, dus ik rekende niet op een bezorging de volgende dag. De volgende dag om 13.00 's middags had ik mijn pakket in handen. Het masker voor asbruin haar is een fijn masker, maar heeft niet het effect wat ik wilde. Desalniettemin een fijn masker!
c
11 Jul 2020
Charlie
Ruikt heerlijk, ik zie zeker kleurverschil na het gebruiken. Pas op dat het niet op je hoofd zit want dan moet je een paarse vlek van je af schrobben haha.
s
22 Apr 2020
Sanne
Heel prettig in gebruik; goed te verspreiden over het haar, ruikt lekker en laat niet al te veel vlekken achter (die gemakkelijk ook te poetsen zijn). Mijn haar is flink warm na wat verfbeurten, maar de ergste warmte wordt door dit product wel overwonnen.

Folge uns @insidershair